Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Om oss

Møller Bil Forus har alt du trenger til din Škoda

Hos Møller Bil Forus kan du kjøpe både nye og brukte biler fra Škoda. I tillegg tilbyr vi en rekke tjenester innen service og reparasjon. Vi har et spesialverksted for Škoda, som kan hjelpe deg enten du trenger en rutineservice, EU-kontroll eller reparasjon av bilen din. Vi utfører ruteskift, dekkskift og småskadereparasjoner med Smart Repair. Vi har også et eget dekkhotell, slik at du kan få lagret bildekkene dine på en trygg og riktig måte frem til neste sesong. Vi selger også finansiering, forsikring og gunstige leasingavtaler gjennom Skoda Financial Services.

Vi er opptatt av å gi deg en god kundeopplevelse, og hos oss er du alltid velkommen innom for en hyggelig bilprat. Ønsker du prøvekjøring, har vi et stort utvalg av Škoda-modeller slik at du kan prøvekjøre akkurat den bilen du ønsker deg. Besøk oss for Simply Clever-løsninger, fullverdig komfort og sikkerhetsutstyr til en fornuftig pris. Vi ligger sentralt til i moderne lokaler på Forus. Jobber du i nærheten av oss, kan du få låne sykkel hos oss for å komme deg enkelt til og fra jobb når du har bilen inne til service eller reparasjon.

Møller Bil er Norges største bilforhandlerkjede med 42 bilforhandlere på tvers av landet. Alle våre forhandlere har også bilverksted, hvorav 11 av bilverkstedene har konkret spesialisering innen bilskade. Møller Bils ambisjon er å være Norges ledende leverandør av bil, bilhold og bilservice. Hos oss skal det være enkelt og komme innom for å skifte motorolje raskt, få hjelp til et dekkskifte, be om et godt tilbud på billån og bilforsikring eller å bestille en EU-kontroll, for å nevne noe. I dag er Møller Bil Forus 100% eid av Møllergruppen.  Velkommen til oss i Møller Bil.