Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Service og reparasjon av bil hos Møller Bil Forus

Møller Bil Forus tilbyr en rekke tjenester innen service og reparasjon, enten du trenger vanlig service, EU-kontroll eller ulike reparasjoner. Vi utfører også ruteskift og dekkskift i et komplett og topp moderne bilanlegg.

Verkstedet vårt er et autorisert merkeverksted hvor spesialutdannede og sertifiserte fagpersoner utfører alle reparasjoner og bilservicer i samsvar med strenge retningslinjer fra ŠKODA-fabrikken. Vi gjør alltid vårt ytterste for at bilen din skal holde seg i god teknisk stand, og vi jobber for alltid å levere høy kvalitet til en fornuftig pris.

Dersom du trenger dekkskifte hjelper vi deg gjerne med bytting, vask og kontroll. I tillegg tilbyr vi lagring av dekkene på dekkhotellet vårt slik at de blir oppbevart optimalt frem til neste sesong.

Har bilen din fått en liten skade? Med teknikken, Smart Repair, kan vi reparere bilen raskt, enkelt og billig fordi arbeidet kun utføres på det skadede området. Og ønsker du ekstra lakkbeskyttelse, anbefaler vi deg ditec lakkforsegling. Uansett hva du trenger hjelp til i forhold til bilholdet ditt, står vi klare til å gi deg råd og hjelp.

Det er mange fordeler for deg ved å velge et merkeverksted. Vi bruker kun originale bildeler fra ŠKODA ved servicer og reparasjoner, noe som sikrer at bilen din holder den samme høye kvaliteten lengre. Dessuten er det å følge serviceprogrammet fra ŠKODA-fabrikken en forutsetning for opprettholdelse av nybilgarantien på din ŠKODA, og for å få automatisk 24-timers mobilitetsgaranti – det vil si at du får veihjelp 24 timer i døgnet.

Målet vårt er at du som kunde skal trives hos oss. Vi har den beste kompetansen på ŠKODA, og vi gjør det ytterste for at du som kunde skal være fornøyd.